Buislasersnijden

Vidra Metaalproducten B.V. is een toonaangevend bedrijf op het gebied van buislasersnijden. Wij beschikken over de nieuwste technologie en de beste vakmensen om uw metaalproducten op maat te snijden. Of het nu gaat om buizen, kokers, profielen of platen, wij kunnen elke vorm en afmeting realiseren met onze buislaser. U hoeft zich geen zorgen te maken over nabewerkingen zoals boren, ponsen of frezen, want onze buislaser levert een strakke en nauwkeurige snede. Zo bespaart u tijd en geld en krijgt u een kwaliteitsproduct dat aan al uw wensen voldoet.

Toonaangevend in Buislasersnijden en Maatwerk Metaaloplossingen

Buislasersnijden is een geavanceerde techniek om metalen materialen te bewerken met een krachtige laserstraal. De laserstraal wordt door een computergestuurde machine geleid langs de contouren van het ontwerp. De laserstraal smelt het metaal op de snijlijn en laat een schone en gladde rand achter. Met buislasersnijden kunt u complexe 3D-vormen creƫren die met andere methoden niet mogelijk zijn. Bovendien kunt u met buislasersnijden verschillende soorten metalen snijden, zoals staal, RVS, aluminium, koper en messing. Buislasersnijden kan bij Vidra Metaalproducten B.V. in diverse maten, lengtes en diktes.

Bij Vidra Metaalproducten B.V. staan wij voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in de metaalbranche en weten precies wat u nodig heeft. Wij denken graag met u mee over de beste oplossing voor uw metaalproject. Wij kunnen uw ontwerp of idee snel en vakkundig omzetten in een hoogwaardig product met onze buislaser. Wij hanteren scherpe prijzen en korte levertijden. U kunt bij ons terecht voor zowel kleine als grote series. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van buislasersnijden bij Vidra Metaalproducten B.V.? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies.

Werk uitbesteden bij Vidra BV Metaalproducten:

  1. Ga naar httsp://www.vidra.nl/bestellen door hier te klikken
  2. Uploadt uw onderdeel voorzien van de gevraagde informatie over, van, voor, materiaal, leverdatum, aantallen en eventueel andere specifiek wensen en eisen;
  3. Wij gaan aan de slag om u snel van een offerte te voorzien;
  4. Voldoet de offerte aan uw wensen en geeft u akkoord, dan gaan wij aan de slag om uw producten naar volle tevredenheid te produceren.

Uw voordelen

  • Hoge nauwkeurigheid;
  • Een One Stop Shop, waardoor u alle bewerkingen bij ons kan onderbrengen;
  • Gemaakt in Nederland, waarbij voor ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij ons hoog in het vaandel staan;
  • En dat alles voor een concurrerende prijs en een betrouwbare en mogelijke / gewenste korte levertijd.

Onze diensten

Buigen draag

Plaatlaser

Buislaser

Poedercoden

Buigen koker

Kanten

Lassen

Assemblage

Onze producten

Draadbewerking

Draadpanelen

Buisbewerking

Direct een vraag stellen?

Makkelijk en snel contact opnemen