Lasersnijden

Vidra Metaalproducten B.V. is onder andere gespecialiseerd in plaatlaser snijden. Onze plaatlasers zijn krachtige en nauwkeurige machines, waarmee complexe onderdelen uit verschillende materialen gesneden kunnen worden.

Expertise in Precisie Plaatlaser Snijtechnieken

Plaatlaser snijden is een industri├źle bewerkingstechniek, waarbij een laserstraal wordt gebruikt om materialen te snijden. De laserstraal wordt gefocusseerd tot een lichtcirkel waarvan de diameter slechts fracties van een millimeter bedraagt. Deze techniek biedt veel voordelen, zoals een hoge snijsnelheid, een minimale warmtebe├»nvloeding, een gladde snijkant en een lage materiaalverspilling. Vidra Metaalproducten B.V. kan met deze techniek diverse materiaalsoorten op maat snijden, waaronder staal, roestvrij staal, aluminium, koper en messing.

Met onze plaatlaser snijden service willen wij bijdragen aan een optimale workflow voor u! Vidra Metaalproducten B.V. nodigt u uit om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van plaatlaser snijden.

Werk uitbesteden bij Vidra BV Metaalproducten:

  1. Ga naar httsp://www.vidra.nl/bestellen door hier te klikken
  2. Uploadt uw onderdeel voorzien van de gevraagde informatie over, van, voor, materiaal, leverdatum, aantallen en eventueel andere specifiek wensen en eisen;
  3. Wij gaan aan de slag om u snel van een offerte te voorzien;
  4. Voldoet de offerte aan uw wensen en geeft u akkoord, dan gaan wij aan de slag om uw producten naar volle tevredenheid te produceren.

Uw voordelen

  • Hoge nauwkeurigheid;
  • Een One Stop Shop, waardoor u alle bewerkingen bij ons kan onderbrengen;
  • Gemaakt in Nederland, waarbij voor ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij ons hoog in het vaandel staan;
  • En dat alles voor een concurrerende prijs en een betrouwbare en mogelijke / gewenste korte levertijd.

Onze diensten

Buigen draag

Plaatlaser

Buislaser

Poedercoden

Buigen koker

Kanten

Lassen

Assemblage

Onze producten

Draadbewerking

Draadpanelen

Buisbewerking

Direct een vraag stellen?

Makkelijk en snel contact opnemen