Buigen draad

Capaciteit tot 250 ton

Vidra Metaalproducten B.V. is onder andere gespecialiseerd in het buigen van draadproducten en kan daarbij ook nog eventuele verdere bewerkingen zoals lassen (weerstands-, TIG-, MIG/MAG- lassen) en op kleur brengen van draadproducten of andere oppervlaktebehandelingen voor u uitvoeren.

Expertise in Draadbuigen:
Van Bewerking tot Oppervlaktebehandeling

Onze experts op het gebied van het buigen van draad helpen u graag met uw project. Onze engineers en specialisten weten precies hoe ze onze CNC-draadbuigmachines optimaal kunnen gebruiken. Heeft u een vraag, idee of uitdaging neem dan contact met ons op, zodat wij u kunnen voorzien van deskundig advies.

Op onze moderne CNC machines kunnen wij draad bewerken met diktes van 3 tot 13 millimeter, waardoor we vrijwel elk 2D- en 3D-draadproduct kunnen produceren. Op jaarbasis produceren we inmiddels miljoenen artikelen voor vele klanten in binnen- en buitenland. Wij onderscheiden ons in de mark door onze one stop filosofie gecombineerd met een lage prijs en levertijd voor hoogwaardig geproduceerde producten.

Werk uitbesteden bij Vidra BV Metaalproducten:

  1. Ga naar httsp://www.vidra.nl/bestellen door hier te klikken
  2. Uploadt uw onderdeel voorzien van de gevraagde informatie over, van, voor, materiaal, leverdatum, aantallen en eventueel andere specifiek wensen en eisen;
  3. Wij gaan aan de slag om u snel van een offerte te voorzien;
  4. Voldoet de offerte aan uw wensen en geeft u akkoord, dan gaan wij aan de slag om uw producten naar volle tevredenheid te produceren.

Uw voordelen

  • Hoge nauwkeurigheid;
  • Een One Stop Shop, waardoor u alle bewerkingen bij ons kan onderbrengen;
  • Gemaakt in Nederland, waarbij voor ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij ons hoog in het vaandel staan;
  • En dat alles voor een concurrerende prijs en een betrouwbare en mogelijke / gewenste korte levertijd.

Onze diensten

Buigen draag

Plaatlaser

Buislaser

Poedercoden

Buigen koker

Kanten

Lassen

Assemblage

Onze producten

Draadbewerking

Draadpanelen

Buisbewerking

Direct een vraag stellen?

Makkelijk en snel contact opnemen