Buisbewerking

Buizen in allerhande vormen en maten zijn de basis voor een breed scala van producten. In veel eindproducten wordt immers gebruik gemaakt van buizen: van winkeldisplays en winkelwagens tot meubilair en auto-onderdelen, van medische apparatuur tot verwarmingssystemen in de tuinbouw. Vidra Metaalbewerking B.V. bewerkt stalen, RVS en aluminium buizen voor al deze toepassingen – en vele andere.

Buigen, snijden, lassen

Wij beschikken over moderne buisbewerkingsmachines in onze fabriek in Nijverdal. Hiermee verwerken wij ronde, vierkante en plat-ovale buizen. Voor uiterst precies buigwerk maken wij gebruik van een doornbuigmachine. Voor de productie van boogvormige buizen werken wij met geavanceerde, cnc-gestuurde profielwalsen. Met lasersnijders snijden wij uw buizen. Dankzij de aansturing met computers kan vrijwel elk ontwerp worden gerealiseerd.

Met puntlassen (weerstandslassen) en, zo nodig, Mig/Mag- of Tig-lassen produceren wij uw samengestelde buis- en/of draadconstructies.

Van proefmodel tot massaproductie

Wilt u uw buismodel eerst grondig bekijken en testen voordat u het in serie laat produceren? Dat is geen enkel probleem bij Vidra Metaalbewerking B.V. Onze productiefaciliteiten zijn zeer flexibel en schaalbaar. Wij produceren graag een proefmodel voor u. Als het model voldoet aan uw eisen en wensen, kan het in principe in elke gewenste hoeveelheid geproduceerd worden. Wij slaan uw ontwerp op in onze database, zodat u het altijd opnieuw kunt laten produceren.

Wanneer u nog geen geschikt ontwerp hebt, assisteren onze ontwerpers u graag bij de realisatie van een passend ontwerp voor uw buisproduct.

Het voordeel van vakmensen

Het team van Vidra Metaalbewerking B.V. bestaat uit enthousiaste vakmensen die u zo goed mogelijk van dienst willen zijn. Hebt u vragen over het beste ontwerp voor uw buizen, of over de verschillende opties bij de productie? Wij denken graag met u mee over de oplossing die het beste aansluit op uw eigen productieprocessen. Vidra Metaalbewerking is de betrouwbare en deskundige toeleverancier voor al uw buisproducten.

Werk uitbesteden bij Vidra BV Metaalproducten:

  1. Ga naar httsp://www.vidra.nl/bestellen door hier te klikken
  2. Uploadt uw onderdeel voorzien van de gevraagde informatie over, van, voor, materiaal, leverdatum, aantallen en eventueel andere specifiek wensen en eisen;
  3. Wij gaan aan de slag om u snel van een offerte te voorzien;
  4. Voldoet de offerte aan uw wensen en geeft u akkoord, dan gaan wij aan de slag om uw producten naar volle tevredenheid te produceren.

Uw voordelen

  • Hoge nauwkeurigheid;
  • Een One Stop Shop, waardoor u alle bewerkingen bij ons kan onderbrengen;
  • Gemaakt in Nederland, waarbij voor ons maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen bij ons hoog in het vaandel staan;
  • En dat alles voor een concurrerende prijs en een betrouwbare en mogelijke / gewenste korte levertijd.

Onze diensten

Buigen draag

Plaatlaser

Buislaser

Poedercoden

Buigen koker

Kanten

Lassen

Assemblage

Onze producten

Draadbewerking

Draadpanelen

Buisbewerking

Direct een vraag stellen?

Makkelijk en snel contact opnemen